En måndag som kan sammanfattas KAOS

Idag damp det ner tre räkningar som skulle betalas innan jul. INTE okej. Fel att skicka ut i någorlunda tid? Bara att betala och se glad ut. Får väl panta burkar med Ante. Hörde att han skulle samla ihop tusen burkar för att betala lagningen av bilen. Jag får samla ihop tre tusen för betala dagens tre räkningar.

Dagens roligaste måste jag få bjuda på. Ingen har väl missat snökaoset? Julstressen på det. Människokaoset på det. KAOS kan man sammanfatta dagen med. Busstationen var kaos. Hela Navet kryllande av busschafförer, men bussarna lyste med sin frånvaro. När bussen man väntade på äntligen kom, ja då kom det tre av den. Men det är ju en annan histora. I alla fall så står vi och väntar på bussen som Nina och Noe ska åka. Ingen buss kommer. Eller jo alla andra bussar kommer ju, men inte denna. En bilolycka på andra sidan bron som skapar ännu mer kaos i kaoset. Så kommer det en buss inrullandes med skylten "endast avstigning". Helt plötsligt tränger sig en utländsk kvinna förbi med dubbelvagn. Förbi Nina och hennes dubbelvagn. Förbi folkmassan. Bort mot bussen. Bussen som fortfarande har skylten "endast avstigning". Bussen som endast släpper av människor men ingen hoppar på. Bussen vars framdörrar är stängd. Bakdörren är öppen eftersom folk hoppar av. Genom bakdörren slänger sig den utländska kvinnan med tvillingvagnen på. Bussen åker iväg. Bussen åker över bron. Vid rödljusen där bilolyckan skett svänger bussen höger. Inga vanliga bussar svänger höger där. Jag undrar just vart den utländska kvinnan med tvillingvagnen hamnade haha. Hysteriskt roligt.

Ska nog avsluta med lite klagomål på snön. Det är bra med snö. Det blir ljust och fint. Men fel att ge oss lagom med snö? Kompakt snö så man orkar gå? Finns det något jobbigare än att pulsa i lössnö med inget fäste för fötterna. Kan någon bara komma och platta ihop snön?

Annars har det varit en bra dag. Har varit på en otroligt onödig lektion på skolan. Som vanligt. Har myst med Noe på stan. Fikat med Lina och Nina. Strosat runt i lite butiker. Haft Lena på eftermiddagsbesök. Nu kikar jag på Trauma på trean, helt okej. Snart dags att krypa ner och mysa med Liam. Vi ska ju faktiskt upp imorgon bitti och tvätta ;)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hon är nog i bussgaraget nu, för chauffören hade nog kväll, vara bara lite försenad pga snökaoset.

Kvinnan i frågan kunde väl inte svenska...

2009-12-22 @ 13:31:58
URL: http://goldenretrievergirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0