Avatar

Ännu en historia att förälska sig i. Jag hoppas det kommer en fortsättning. Jag vill också åka till Pandora och bli kär i en blå gubbe. Rida på drakliknande djur, klättra i träd och leva i ljuset. Bra skit.



Kvällens minus var följande:
Jag var kissnödig större delen av filmen. Kan inte minnas att jag varit sådär kissnödig någon gång tidigare. Det gjorde riktigt ont att hålla sig. Kollar klockan, största misstaget, det är två timmar kvar. Tar en djupt mentalt snack med mig själv. Därefter håller jag mig i 2 timmar. Efter dessa två timmar byter jag ut kissnödigheten mot ilska. Tog ilskan med mig och gick och hämtade ut nya biobiljetter. For free.

Åh just det, glömde jag nämna att filmen stängdes av när det var sådär tio minuter kvar. Att personerna i kontrollrummet troligen måste haft sex och kommit åt knapparna. Och att det tog sådär fem minuter innan dom fattade att filmen var avstängd och lamporna tända.

Kommentarer
Postat av: lina

dålig uppdatering alltså :P

2010-01-06 @ 22:01:23
URL: http://kompismoster.blogg.se/
Postat av: Stina

Åh underbar film! Bra gjord också. Instämmer med att också få bli en blå gubbe. Tänk vad coolt det skulle vara! :) Förresten har jag packat ner en kartong nu, sådär en och en halv vecka innan :D Duktigt tycker jag! Dock var det bara massa skit. Eller skit och skit. Sådant som ska ligga i lådor. Men tanken som räknas tycker jag! ;)

2010-01-06 @ 23:23:03
URL: http://sstina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0